collage-behang-logo

Fotocollage


Hoe gaan we te werk?

Jouw foto's aanleveren voor op het behang is de eerste stap. Wij maken van jouw selectie een fotocollage. We kunnen de foto's ook zwart/wit voor je maken. Dan doen we met één filter waardoor het een mooi geheel wordt.

mobiel-collage-behang

Maten en prijzen

We hebben de exacte maten van jouw muur nodig. Het behang maken we rondom vijf centimeter groter, zodat je geen naden krijgt en het perfect past. We rekenen €25,95 per M2. De kosten voor het ontwerpen van de fotocollage hangen af van het aantal foto's. Mail ons als je meer informatie wilt over fotocollages.

Materiaal en zelf behangen

Jouw fotocollage printen we op pvc-vrij vliesbehang van hoge kwaliteit. Naast dat het milieuvriendelijk is, heeft dat nog meer voordelen. Het behangen gaat heel makkelijk. Dat komt omdat je bij dit vliesbehang de muur insmeert in plaats van het behang zelf. Het kan eigenlijk niet misgaan.

Milieuvriendelijk

Geurloos PVC-vrij biologisch afbreekbaar fotobehang

Ons vliesbehang is een duurzaam product.  Een gezonde leefomgeving is voor iedereen belangrijk en zeker in je eigen huis. Ons vliesbehang heeft een onderlaag gemaakt van vlies, de toplaag bestaat uit papier. Het behang is biologisch afbreekbaar.


Geschikt voor onderwijs en zorginstellingen

De GREENGUARD-certificering is een norm welke ontworpen is om materialen met een lage emissie te classificeren. Onze inkten hebben deze certificering en daardoor is ons fotobehang geschikt voor omgevingen waar kinderen en volwassenen lange tijd doorbrengen, zoals in woningen, kantoren, zorginstellingen, scholen en kinderopvang.